Biserica mai construiește o grădiniță, la Cluj-Napoca


Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului va construi o nouă grădiniță la Cluj-Napoca, în cadrul Centrului Misionar-Social ”Sfântul Apostol Andrei”, de pe Calea Turzii.

Începând cu acest an școlar, pentru că a fost o cerere foarte mare, avem două grupe mici la Grădinița Sfântul Stelian, ca să-i putem primi pe toți cei care s-au înscris la grădinița noastră. În același timp, din inițiativa Părintelui Mitropolit Andrei, continuăm investițiile la o nouă grădiniță, care va funcționa în cadrul centrului misionar-social ”Sfântul Apostol Andrei”. Sperăm ca peste doi ani să o putem inaugura, pentru a veni în sprijinul familiilor care caută un mediu sănătos și performant unde să înceapă educația copiilor”, a declarat directorul grădiniței Sf. Stelian, Ec. Dr. Sorin Câlea, citat de Radio Renașterea.

Centrul ”Sfântul Apostol Andrei” va cuprinde și birouri pentru protopopiatele Cluj I și Cluj II, pentru Asociația Femeilor Ortodoxe, pentru Asociația ”Filantropia”, dar și pentru diverse activități destinate tinerilor.


Comentarii Facebook