„Bine că n-a ajuns nimeni la urgență”: O bucată dintr-un material pirotehnic folosit ieri în Piața Unirii, găsit de un clujean pe stradă


Un clujean a publicat miercuri, 25 ianuarie, mai multe imagini cu ceea ce par a fi mai multe bucăți provenite din materialul pirotehnic folosit marți, 24 ianuarie,  în spectacolul de artificii din centrul municipiului Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Micii Uniri. 

Bine că ieri n-a ajuns nimeni la urgență după focul de artificii”, a scris acesta alături de imaginile publicate pe grupul de Facebook „Clujul Civic”. „Materialul e un carton compresat, rigid, tare. Aproape ca o placă subțire de pal”, a descris acesta obiectul găsit pe Bulevardul 21 Decembrie, aproape de complexul de magazine Sora. 

artific 1.jpg

Rămășițele căzute de la înălțime se găsesc în toată zona dintre P-ța Unirii și Sora. E absolut periculos”, a mai menționat acesta. 

Vezi și: Artificii superbe la Cluj, de Mica Unire. Imagini surprinse din dronă de un fotograf entuziast - VIDEO

Clujenii au comentat rapid postarea bărbatului 

Daca tot vrea Boc să fim oraș model, ar putea începe prin a interzice focurile de artificii. Spectacolul cu drone de ziua orașului a fost foarte reușit, nu sperie animalele, nu poluează așa de tare”, a scris un tânăr în secțiunea de comentarii a postării. „Ar trebui să fim informați așa: ‘vizionarea de pe stradă a artificiilor se face cu mască și cască de șantier / motociclist’”, i-a răspuns bărbatul care a publicat imaginile. 

’Dragi clujeni, nu se putea sa nu va ofer circ si de data acesta!’”, „Ce meseriași sunt cei care au instalat artificiile. Le trebuie o sancțiune zdravănă”, „Primitivi”, au mai fost câteva dintre comentariile adăugate la postarea clujeanului. 

Sursa foto: Bán Attila -  Facebook: Clujul Civic 

Comentarii Facebook