Bilant dramatic al furtunii de ieri de la Cluj: 27 de copaci doborati, 11 acoperisuri distruse, 4 subsoluri inundate

 

Furtuna care a lovit ieri municipiul Cluj-Napoca a lasat urme puternice in oras. Cel mai rau au fost loviti copacii, 27 dintre acestia fiind culcati de tot la pamant. Pentru interventii a fost nevoie de multe echipe de pompieri.

 

Ieri, in intervalul orar 16:00-22:00, in Cluj-Napoca au fost inundate 4 subsoluri, 27 de copaci au fost doborati de furtunã, si in 11 cazuri au fost distruse total sau partial acoperisuri. Inspectoratul pentru Situatii de Ugenta "Avram Iancu" din Cluj a intervenit pe parcursul zilei cu 2 ofiteri, 39 de subofiteri, 5 motofierastraie si 8 autospeciale. Din partea Serviciului de Voluntari pentru Situati de Urgenta Cluj-Napoca au intervenit 45 de voluntari cu 10 autovehciule de transport si opt motofierastraie.

 

Furtuna de ieri a afectat alimentarea cu energie electrica in 82 de localitati din judet 14 dintre ele fiind  in curs de remediere in aceasta dimineata.

 

De asemenea, au fost afectate 155 de posturi de transformare. A fost afectata partial si functionarea iluminatului public din municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook