Biciclistii catre Primaria Cluj: "Suntem satui de promisiuni si amanari". Joi are loc un nou mars al biciclistilor prin centru

Biciclistii vor purta in timpul marsului tradional pancarte cu un mesaj adresaj Primariei: "Suntem satui de promisiuni si amanari!".

 

Startul se va da joi, de la ora 17.45, din parcul I. L. Caragiale. "Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia mobilitatii urbane durabile, care nu poate fi conceputa intr-un oras modern fara o puternica promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport (alaturi de transportul in comun si mersul pe jos), ca altrenativa la deplasarea automobilistica", se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

 

Participantii vor avea pancarte fixate pe biciclete, pe care va scrie "Bicicleta nu polueaza!", "Bicicleta nu face zgomot!", "Bicicleta ocupa loc putin!", "Cu bicicleta la serviciu!", "Cu bicicleta la scoala!". "Bicicleta = o masina mai putin!", "Parcari pentru biciclete!", "Drepturi pentru biciclisti!", "Piste pentru biciclete!", "Biciclete in loc de masini!", "Nu pistelor de bicicleta pe trotuare!", "Nu pistelor inguste si discontinue!" si un mesaj adresat Primariei "Suntem satui de promisiuni si amanari!".

 

Potrivit organizatorilor, traseul propus este, sub rezerva aprobarii lui de catre autoritati, Parcul I.L. Caragiale, str. C. Daicoviciu, str. E. Isac, str. P. Maior, P-ta L. Blaga, str. Napoca, bd. Eroilor, P-ta A. Iancu, Calea Dorobantilor, str. Petofi Sandor, bd. 21 Decembrie 1989, str. Memorandumului, Calea Motilor, str. G. Cosbuc, str. C. I. Hossu, str. G. Baritiu, Parc.

Comentarii Facebook