Miercuri 24 Aprilie

Biciclist lovit si amendat pe o trecere de pietoni de pe Calea Floresti! - VIDEO


Un biciclist care traversa strada Calea Floresti pe trecerea de pietoni a fost accidentat de un sofer care a trecut pe rosu. Politistul l-a amendat pe biciclist pentru ca a incalcat legislatia rutiera.

Accidentul s-a produs in jurul orei 10.30. Sorin C., de 32 de ani, aflat pe bicicleta, traversa strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde, cand a fost lovit de un autoturism care circula spre Floresti.

"Soferul in varsta de 68 de ani a trecut pe culoarea rosie a semaforului si l-a lovit in plin pe biciclist. Din cate se pare nu avea viteza mare asa ca rutierul nu a fost accidentat grav. Ba mai mult a refuzat sa fie transportat la spital si a primit ingrijiri la locul accidentului. Politistii l-au amendat pe sofer pentru ca a trecut pe rosu, iar pe biciclist pentru ca a traversat strada fara a se da jos de le vehiculul cu doua roti", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Daniel Graur.

Traficul nu a fost afectat in urma accidentului.

 

Video: Mircea Fenesan

 

Daca surprindeti evenimente deosebite ne puteti trimite imagini foto si video pe adresa office@stiridecluj.ro sau la rubrica "Fii reporter!"

Comentarii Facebook