Biciclist lovit de o mașină în apropiere de Iulius Mall Cluj, în timp ce traversa strada


Un biciclist a fost lovit de o mașină sâmbătă seara, în apropiere de sensul giratoriu de lângă Iulius Mall.

ISU Cluj anunță că biciclistul a fost accidentat pe strada Alexandru Vaida Voievod și a fost transportat la spital.

Martorii la accident au relatat că biciclistul, un bărbat mai în vârstă, nu a traversat pe trecerea de pietoni și a fost acroșat de un autoturism. 

IPJ Cluj: La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii ai fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date, un bărbat în vârstă de 76 de ani, ar fi circulat cu bicicleta pe sensul opus de mers, iar în momentul în care a intenționat sa schimbe direcția de deplasare spre dreapta ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea biciclistului, fiind transportat la o unitate medicală.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

ISU Cluj: Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca. 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 19.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Astfel, la locul accidentului au găsit un autoturism și o bicicletă avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta mai multe traumatisme. Acesta a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD, fiind transportat apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant. 

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri pentru siguranța persoanelor implicate în accident.

38F121C4-1A9D-4D80-9C71-4E86C9EB4738.jpeg

Comentarii Facebook