Bianca Dragusanu, prezenta pe Cluj Arena sa-l sustina pe "print" FOTO

 

Fosta asistenta TV a lui Capatos, Bianca Dragusanu, a fost prezenta pe Cluj Arena la meciul dintre "U" Cluj-Gaz Metan Medias din 16 aprilie, pentru a-i fi alaturi iubitului sau Adrian Cristea.

 

Bianca Dragusanu a fost in zona VIP pe toata durata meciului, de unde nu l-a scapat din ochi pe "print".

 

La finalul meciului, multumita de rezultatul obtinut de echipa, Bianca s-a aratat incantata de evolutia lui Cristea pe teren: "Dupa cum ati vazut, a facut performante la meci. Eu sunt foarte mandra de el".

 

De asemenea, frumoasa roscata a mai spus ca "de Pasti am fost langa prietenii mei, langa Adrian. A lipsit doar jumatate de zi pentru ca a intrat in cantonament, si dupa cum ati vazut s-a descurcat foarte bine in teren. Au fost niste sarbatori ca in fiecare ultimii trei ani de pana acum, nimic iesit din comun, ca tot omul normal, ca tot romanul".

 

Cu privire la bucatele servite de Pasti, Bianca a spus "eu nu mananc carne de miel, de ied sau alte animale. Am mancat ciorbe de legume, salata, poate peste, si cam atat. Nu am facut niciun fel de exces nici acum de Pasti. Niciodata nu fac excese. Traditionalul ou de Pasti, si cam atat. Mai mult decat atat, cand mananc putin mai mult, prind o energie fantastica si de fiecare data fac sport", a mai adaugat Bianca Dragusanu.

 

Cat despre noaptea de Inviere, aceasta a precizat ca, desi a mers la biserica, nu a putut sa stea si la slujba din cauza ca afara era prea rece: "In apropierea vilei in care am stat noi, era o biserica, la care am fost, dar din pacate era foarte frig afara si ploua, dar nu-i nimic, pentru ca vom merge la anul."  

Comentarii Facebook