Bebelusul mort in incendiul de la Morlaca era supravegheat de o vecina. Mama era la munca in Germania

 

Bebelusul de un an si 7 luni, care a murit intoxicat cu fum in localitatea Morla, judetul Cluj, era supravegheat numai de o vecina in momentul producerii tragediei.

Politistii prezenti la fata locului sustin ca mama micutului era plecata la munca in Germania, iar tatal era plecat pana in localitatea Sancraiu, pentru a cumpara niste usi pentru casa aflata in constructie. 

Copiii familiei, bebelusul de un an si 7 luni si fratele lui de 5 ani, au fost lasati in grija unei vecine care lucra in propria gospodarie. "In jurul orei 16.00 a sesizat ca din casa vecinului iesea fum si s-a repezit sa vada ce se intampla. Ne-a spus ca a aruncat cateva galeti cu apa pentru a stinge focul si numai dupa aceea a scos copilul", a declarat un politist din Morlaca.

Copilul a primit ingrijiri medicale, dar nu a mai putut fi salvat.

Din primele cercetari rezulta ca incendiul a izbucnit de la o instalatie electrica improvizata. "S-a produs un scurt circuit la resoul electric folosit pentru incalzirea camerei in care era bebelusul si au luat foc ceva haine", a mai spus acelasi politist.

Anchetatorii continua cercetarile, existand posibilitatea ca parintii sa fie acuzati de neglijenta.

Comentarii Facebook