Bebelusul mort in accidentul provocat de Calin Platon a fost inmormantat: Mama astazi implineste 32 de ani."Uitati ce cadou i-a dat domnul Platon"

 

Bebelusul care a murit in urma accidentului provocat vineri seara de Calin Platon a fost inmormantat aztazi. Mama micutului a implinit tot azi 32 de ani si nu a putut sa isi planga copilul. Ea nici nu stie ca acesta s-a stins.

 

La ceremonia funerara din cimitirul Manastur au asistat zeci de persoane, care l-au condus pe ultimul drum pe micutul Raul Jakab.

 

"Azi e ziua mamei si uite azi are 32 de ani. Ce cadou frumos i-a dat domnul Platon. A fost inainte de accident la serviciu si s-a mandrit cu el. Foarte mult si-a dorit copilul, foarte mult l-a ingrijit", a povestit o prietena apropiata a mamei.

 

"Nici nu pot sa vorbesc, suntem distrusi tot blocul, toata familia. Zace pe patul de spital, uitati ce cadou i-a facut, zace pe patul de spital. Trebuia sa il aduca pe ucigas sa vada ce cadou i-a facut mamei. Stie ca baietasul e grav si ca e sub aparate, dar nu stie ca a murit", a mai spus o vecina de bloc.

 

Accidentul, in care copilul familiei Jakab a murit, s-a produs vineri in jurul orei 19.00, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Fostul prefect de Cluj, Calin Platon, i-a lovit pe trecerea de pietoni pe Ioana Jakab si pe fiul acesteia, care traversau regulamentar.

 

Platon a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de ucidere din culpa, vatamare corporala grava si conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis valabil. 

 

Comentarii Facebook