Beat la volan, un clujean a băgat o femeie în spital și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au prins imediat



Un conducător auto a fost prins de polițiști după ce s-a urcat beat la volan, a rănit grav un pieton și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc vineri. În timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Eroilor din municipiu, înspre strada Dorobanţilor, șoferul a surprins şi accidentat o femeie de 65 de ani, din comuna Apahida, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii. Ulterior impactului, șoferul a părăsit locul producerii accidentului.

În urma impactului, femeia a fost grav rănită.

Conducătorul autp a fost depistat de polițițiști în scurt timp, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit că acesta se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook