Baza Unirea vandalizată de niște tineri. NIMENI nu a luat POZIȚIE - FOTO

 

Un clujean a fotografiat ce a rămas după un grup de tineri care s-au distrat vandalizând un coș de baschet.

 

În baza sportivă erau oameni, dar nimeni nu a sunat la 112 pentru a chema Poliția.

 

În data de 19.07.2014, în jurul orei 21.00, un grup de tineri au vandalizat un cos de baschet din incinta complexului sportiv Unirea. Nu mi-am permis sa ii filmez deoarece erau in numar destul de mare si am incercat sa evit un conflict. Mentionez ca vandalizarea s-a facut cu buna stiinta, lucru care mi se pare ca o lipsa profunda de educatie. Grupul era format din 7-10 persoane dintre care majoritatea se distrau dupa ce plafonul cosului de baschet a inceput sa se sparga.

 

Unii se distrau, altii filmau considerand poate o ”minunatie” toata intamplarea. Ma gandesc ca ar fi necesar un echipaj al politiei comunitare care sa faca verificari in zona. 

 

Daca au existat martori care ii cunosc pe cei care au participat rog a se implica si cei care au spart plafonul cosului de baschet sa fie pedepsiti. Erau oameni care faceau exercitii la aparatele din spatele cosului care puteau fi raniti cu acele cioburi cazute. Nu vreau ca acest fapt sa treaca neobservat. Asta ar duce doar la incurajarea unor astfel de infractori”, n-ea relatat Marian.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

 

Comentarii Facebook