Baza Sportivă din Mănăștur îi înnebunește pe locatarii de lângă ea: „Ne-ați nenorocit/Își fac nevoile peste tot”


Baza Sportivă „La Terenuri” din Mănăștur este una dintre realizările frumoase ale Clujului, o zonă apreciată de clujeni, dar nu și de cei care trăiesc chiar lângă aceasta. Oamenii se plâng că nu pot dormi din cauza gălăgiei de pe teren care durează până la 2 sau chiar 3 dimineața. Ba chiar mai mult, baza s-a transformat într-un loc unde „se fumează și se bea”, inclusiv copiii de clasele mici ar face acest lucru, iar agenții de pază nu se implică.

Locatarii spun că au semnalat Primăriei problemele care ar putea interveni încă de la începutul proiectului, că aparatele ar fi prea aproape de unele geamuri, însă autoritățile i-au ignorat.

Doresc să vă fac o sesizare în legătură cu ce se întâmplă în perimetrul Bazei sportive <La terenuri>. Locuiesc în blocul de pe aleea Negoiu nr. 2 cu ferestrele spre baza sportivă. Când s-a construit aceasta grozavă bază, am sesizat că aparatele pentru adulți sunt prea aproape de geamurile noastre.

Mi s-a răspuns că sunt aparate individuale pentru adulți și că nu se vă face gălăgie. Nici vorbă, mai ales în zilele însorite, sub geamurile noastre este un furnicar întreg. Ce să mai spun despre orele de liniște?

La fel, știam că această bază sportivă ar avea un program stabilit în prealabil. Ce să mai zic că se stă pe teren până la 2-3 dimineața! Câinii sunt stăpâni pe aceste terenuri! De dimineața până seara, iubitorii de câini se plimbă cu patrupedele nestingherite pe frumoasele alei și își fac nevoile peste tot.

Ce să mai spun de firma de securitate? Agenții parcă ar fi la sanatoriu! Despre monitorizarea video, vai de ea! Se fumează pe terenuri, se bea, inclusiv copiii de clasele mici. Ce să mai spun: ne-ați nenorocit pe cei care stăm în imediata apropiere a parcului!

Vă rog să luați măsurile adecvate, ca să mai avem și noi cât de cât un pic de liniște. Vă rog să solicitați și Poliției locale să mai treacă și după miezul nopții pe <La terenuri>!”, a transmis, pe platforma my cluj, Mihai Helstern.

Comentarii Facebook