Băutura l-a împins la gesturi necugetate pe un clujean! S-a îmbătat, a furat o mașină și a făcut-o SCRUM într-un accidentPolițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care a furat un autoturism și l-a condus, deși era beat și nici nu avea permis de conducere. Acesta a cauzat și un accident rutier.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 03:00, un bărbat de 28 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autovehicul pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, ajuns la intersecţia cu strada Axente Sever, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând astfel în coliziune cu un stâlp din beton, de susținere a rețelei electrice”, informează IPJ CLuj.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, fiind distrus în proporție de 90%. De asemenea, incendiul produs a distrus rețeaua de furnizare a energiei electrice și rețeaua de cablu, montate pe stâlpul respectiv.

Din verificările efectuate, a rezultat că bărbatul nu poseda permis de conducere, se afla sub influența alcoolului și conducea un autovehicul a cărui autorizație de circulație provizorie expirase și care nu îi aparținea.

Totodată, oamenii legii au constatat că, în noaptea de 21/22 mai, cel în cauză ar fi sustras autovehiculul de pe raza comunei Luna.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și distrugere din culpă.

Comentarii Facebook