Bătut în autobuz de doi fani U Cluj pentru că ținea cu CFR. Călătorii au intervenit - UPDATE

 

Un băiat de 10 - 12 ani a fost agresat în autobuzul 30 de doi suporteri ai U Cluj, vineri, în jurul orei 16.00, numai pentru că avea o șapcă de culoare roșie.

 

Doi tineri de 20 - 30 de ani s-au urcat in autubzul 30 în Mărăști în același timp cu un copil de 10 - 12 ani. Unul avea un fular cu U Cluj și l-a agresat pe băiat. L-a lovit și i-a spus să se dea jos la prima stație și să meargă la ungurii lui. Eu am intervenit și i-am spus că de ce bate copilul.

 

Au început sa vorbească urât cu mine. O doamnă a sunat la 112 pentru că nu e posibil ca doi oameni să agreseze copilul. La intrare pe Memo, doi polițiști au intervenit și i-au dat jos pe cei trei din autobuz, dar i-am văzut cum glumeau între ei, semn că lucrurile se rezolvaseră deja. Nu e posibil să nu se penalizeze așa ceva și oamenii să fie speriați să umble în orașul ăsta frumos”, ne-a spus Maria, femeia care a intervenit în scandal.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Cei doi suporteri au fost sancționați de poliție pentru perturbarea ordinii și liniștii publice. Unul dintre ei se numește Ioan T.

 

 

Foto: Imagine cu cei doi agresori

Comentarii Facebook