Miercuri 24 Aprilie

Batrane din Cluj, talharite in propria casa! Unul dintre autori a fost prins la Nadlac


Doua femei, de 61 si 84 de ani, din Cluj-Napoca au fost atacate in curtea casei lor de trei persoane. Agresorii au patruns in locuinta si au sustras diverse bunuri.

"In 30 iunie, IPJ Cluj a fost sesizat prin apelul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca trei persoane necunoscute au patruns in curtea casei lui B. Viorica, de 84 ani si B. Rozalia de 61 ani, din mun. Cluj-Napoca, (Sectia 3 Politie) si prin exercitarea de acte de violenta asupra acestora au sustras mai multe bunuri. La scurt timp politistii au identificat suspectii in persoana lui L. Patrigica, de 21 ani, din Dragu, M. Bradut, de 24 ani din Panticeu si a unui minor, de 16 ani, din Dragu", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Alma Brehariu.

In cursul zilei de miercuri, 6 iulie, politisti l-au depistat pe L. Patrigica, in punctul de trecere a frontierei Nadlac, in timp ce incerca sa fuga din tara.
 
Politistii l-au retinut pe suspect pentru 24 de ore si il cerceteaza pentru talharie. Ceilalti doi agresori sunt dati in urmarire.

Comentarii Facebook