Batrana de 80 de ani, talharita pe strada Mendelev din Cluj-Napoca, in plina zi


O batrana de 80 de ani a fost talharita , marti, 15 mai, in jurul orei 13.00, de un tanar pe strada Mendelev din Cluj-Napoca.

"Patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei 5 Politie Cluj-Napoca l-a prins in flagrant pe M. LASZLO, de 20 de ani, din Cluj-Napoca, care aflandu-se pe strada Mendelev din Cluj-Napoca si profitand faptul ca victima era o femeie in varsta de 80 ani, a deposedat-o prin smulgere de o geanta ce continea acte si suma de 150 lei", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Iles.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca tanarul a mai comis trei furturi similare in Cluj-Napoca. "In urma  cercetarilor efectuate de catre politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Cluj-Napoca, s-a stabilit ca M. Laszlo, in 13.05.2012, 14.05.2012 si 15.05.2012, a participat la alte trei furturi impreuna cu un minor de 16 ani, M. Robert, de 22 ani si G. Eusebiu, de 20 ani, toti din Cluj-Napoca", a mai spus Ilies.
 
Prejudiciul cauzat femeii de 80 de ani a fost returnat partii vatamate.

Tanarul este cercetat in stare de arest, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii Facebook