Bătaie în trafic la Cluj-Napoca, între un scuterist recalcitrant și un șofer: Bikerul și-a pierdut cumpătul - VIDEO


O bătaie a izbucnit pe strada Ion Creangă, din Cluj-Napoca, în fața Institutului Oncologic, între un scuterist și un șofer. 

Altercația a pornit de la o tamponare minoră. ”Se întâmplă pe Strada Ion Creangă, un vehicul lovește din spate un motociclist și restul urmărește filmulețul. chiar acum, 15:30 (marți, 12 septembrie)”, a relatat un martor. 

Scuteristul a fost extrem de furios, dar din imagini nu rezultă că a fost o tamponare serioasă, ci mai mult o coliziune minoră. 

Unde e poliția locală!? Non- stop pierd vremea in fața spitalului, certându-se cu aparținători bolnavilor sau taxi, bolt. O dată ai nevoie de ei și chiar atunci lipsesc. Noroc cu doamnele care au intervenit prompt”, a comentat un martor.

--------------------

UPDATE

Analizând imaginile se poate vedea că nu a fost implicată o motocicletă, ci un scuter.

---------------------

UPDATE 1

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, despre o stare conflicuală produsă între mai multe persoane în zona străzii Republicii, din municipiul Cluj-Napoca.

La scurt timp de la sesizare, prin apel 112, s-a transmis faptul că persoanele implicate în conflict au plecat din zona respectivă.

Astfel, având în vedere aspectele sesizate și imaginile apărute în spațiul public, la nivelul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost demarate cercetări pentru verificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Comentarii Facebook