Bătaie în fața Serviciului pentru Imigrări Cluj! Oamenii s-au certat de la bonurile de ordine - VIDEO EXCLUSIV


Imigranții s-au bătut în fața Serviciului pentru Imigrări din Cluj-Napoca, vineri dimineața, în jurul orei 9.30.

Oamenii s-au luat la bătaie, după ce un grup s-a postat în fața aparatului de eliberare a bonurilor de ordine. Cei care au ”ocupat” aparatul de bonuri erau cei care au dormit în mall peste noapte și au vrut să se asigure că ei iau primii numerele de ordine. 

Lumea era pe cale să se bată pentru bonul cu numărul de la aparat. În două ore de depunere cereri pentru cetățeni non-UE vor sa ia câte 10 maxim, 12 oameni, la un oraș întreg de imigranți. Un grup se pusese în fata aparatului sa nu treacă nimeni, așa de disperați sunt oamenii”, ne-a relatat un martor.

WhatsApp Image 2022-10-14 at 09.49.09.jpeg

Lucrurile sunt scăpate de sub control. De joi s-a făcut o listă pe o foaie, iar unii oameni stau în fața Serviciului din 13 octombrie de la 18:40. „I-au lăsat sa doarmă aici după ce odată i-au scos afară. Angajații primesc dosarele cetățenilor non-UE doar două ore pe zi, iar oamenii stau aici zeci de ore, se formează un rând de minim 40 de oameni înainte de ora depunerii, iar situația se repetă ziua următoare”, ne-a mai semnalat un martor.

WhatsApp Image 2022-10-14 at 09.58.41.jpeg

Comentarii Facebook