Bătaie în fața Clubului After Eight din Cluj-Napoca. Lumea stătea pe margine și îi încuraja - VIDEO


UPDATE


La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 04.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală, desfășurată pe strada Brassai Samuel, în proximitatea unui local public.

La locația indicată au fost identificate persoane implicate, iar din declarațiile acestora a reieșit faptul că scandalul a fost unul spontan, mai multe persoane agresându-se fizic reciproc.

La scurt timp de la sesizare, un echipaj de poliție care se afla în dispozitivul de menținere a ordinii și liniștii publice a identificat una dintre persoanele implicate în agresiune.

Investigațiile efectuate au condus la identificarea și audierea, până în acest moment a 9 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, de cetățenie franceză, care au refuzat formularea unor plângeri penale, polițiștii demarând cercetări din oficiu sub aspectul comiterii  infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, în baza celor constatate, polițiștii au extins cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, urmând a se stabili identitatea tuturor persoanelor implicate și a participației acestora.

——————

O bătaie ca în filme a izbucnit în fața clubului After Eight, în noaptea de joi spre vineri, în plin Postul Paștelui. Antenți, clipul conține scene violente și înjurături.

La altercație au participat femei și bărbați, care au părăsit clubul de noapte după o noapte în care s-au simțit bine, dar lucrurile au degenerat.

Intre bătăuși au intervenit oamenii de ordine de la club, dar lucrurile au fost greu de controlat, pentru ca spiritele erau încinse.

Video: Foaia Transilvană

Comentarii Facebook