Bătaie generală la Casa Vikingilor, în Hașdeu! Clienții și-au dat cu scaunele în cap, în stradă - VIDEO EXCLUSIV

 

Clienții de la Casa Vikingilor, de pe strada Piezișă, din campusul universitar Hașdeu, s-au bătut cu scaunele din local și alte obiecte controndente, duminică noaptea, în jurul orei 4.00.

 

Toată bătaia a fost filmată, iar pe imagini se văd mai mulți tineri care își cară pumni și picioare în stradă, în fața localului. Un grup pare a fi mai puțin numeros și este cel care a ieșit șifonat.

 

La un moment dat, cineva aruncă un scaun din local, iar unul dintre bătăuși îl ia și îi aplică câteva lovituri în cap unei persoane căzute la pământ. Același om a încasat și câteva picioare în spate și stomac.

 

Bătaia a durat circa 3 minute, iar apoi toată lumea a dispărut. 



-----------------------------

UPDATE

 

Altercaţia s-a soldat cu avarierea a două autovehicule.

 

”La data de 18 mai a.c., Secţia 6 Poliţie a fost sesizată cu privire la o altercaţie survenită între cinci tineri pe strada Haşdeu din Cluj-Napoca.

 

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că, în jurul orei 5:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani, din Cluj-Napoca.

 

În acest context, au fost avariate 2 autovehicule parcate la intersecţia străzii B.P.Hașdeu cu strada Piezișă din Cluj-Napoca, pagubele materiale fiind estimate la 3.500 de lei.

 

Cei cinci tineri au fost sancţionaţi de poliţişti pentru provocarea şi participarea efectivă la scandal în locuri publice, conform prevederilor Legii 61/1991 privind  sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

 

Totodată, în cauză se efectuează cercetări faţă de trei dintre tineri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”, faptă prevăzută de Codul penal”, precizează biroul de presă al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook