Vineri 2 Decembrie

Bătaie generală în Gherla! Confruntarea între romi a fost în centrul orașului - VIDEO


UPDATE

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 11.50 Poliția municipiului Gherla a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi implicate într-un scandal la intersecția străzilor Avram Iancu și Dragoș Vodă.

În baza celor sesizate, au fost dirijate cu celeritate 2 echipaje de ordine publică și un echipaj de rutieră pentru a restabili ordinea și liniștea publică.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane și-au adresat injurii și expresii jignitoare, ulterior 4 dintre ele fiind rănite în urma scandalului, fapt pentru care au fost transportate de urgență la o unitate medicală.

În zona unității medicale a izbucnit un nou conflict, de data aceasta polițiștii fiind nevoiți să execute 2 focuri de avertisment cu arma din dotare în plan vertical pentru restabilirea ordinii publice.

De asemenea, în acest sens polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

În cauză se desfășoară activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

---------------------------

O bătaie generală între romi a izbucnit în Gherla, vineri, 16 septembrie, în jurul orei 12.00.

Un grup de romi s-au luat la ceartă, la intersecția străzilor Armenească cu Avram iancu. Martori ai evenimentului spun că unul dintre cei implicați avea la îndemână un corp contondent, scrie Gherla Info.

Scandalul a degenerat și au intervenit Poliția și Poliția Locală, cu mai multe mașini. Au avut loc îmbrânceli între participanți și forțele de ordine, în care oamenii legii au încercat să îi potolească pe scandalagii. Au fost solicitate echipaje medicale, iar la fața locului au sosit un echipaj SMURD și Ambulanța.

Câteva persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook