Bataie de joc! Medicii de la Urgenta, Centrul de Transfuzii, gradinite si DSP Cluj nu si-au primit salariile reduse cu 25%


Zeci de medici care lucreaza la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj, Centrul de Transfuzii, in cabinetele din gradinite sau Directia de Sanatate Cluj nu si-au primit inca salariile pe luna iulie.

Acesti oameni sunt platiti direct de la Ministerul Sanatatii si trebuiau sa incaseze salariile in 15 august. "Au intarziat banii si nimeni nu zice nimic. Am pierdut multi bani si acum nici macar nu ii luam, nici asa redusi", a declarat unul dintre medicii de la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judetean Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat pentru Stiri de Cluj ca nu se stie din ce motiv nu au intrat banii pana acum, dar ca "exista promisiuni ca astazi va fi rezolvata situatia si oamenii vor avea banii pe card".

O intarziere similara a avut loc si luna trecuta, cand angajatii de la cele patru institutii si-au primit salariile cu cateva zile mai tarziu decat era normal.

Comentarii Facebook