Bătaie de joc la Salina Turda! Restricțiile nu se respectă, tarife mari, condiții 0 - VIDEO


Salina Turda nu mai e ce era odată, din perspectivă turiștilor care au fost recent în vizită la mina de sare subterană, atracția principală a municipiului Turda.

Ce i-a nemulțumit pe turiști?

După spusele unui cititor Știri de Cluj, măsurile impuse de autorități, precum distanțarea socială și purtarea măștii de protecție, nu sunt respectate. În plus, tarifele de intrare au fost majorate, mai ales în weekend, dar calitatea serviciilor devine tot mai degradată.

Bătaie de joc la adresa turiștilor care vizitează Salina Turda. Regulile de distanțare nu sunt respectate sub nicio formă. Ca să ajungă in mina Terezia oamenii trebuie sa coboare 13 etaje pe niște scări înguste și se înghesuie toți pe același traseu (deși Salina ar trebui sa le puna la dispoziție doua trasee- unul de urcare  și unul de coborâre) pentru ca liftul nu funcționează. Cei mai mulți fac cale întoarsă, iar persoanele cu handicap nu au nicio șansa sa coboare acolo. In plus nu se respecta distanțarea și nu se poarta masca. Totul in condițiile in care tarifele Au fost majorate și un preț pentru Adulți in Weekend a ajuns sa coste 60 de lei”, a povestit o persoană pentru Știri de Cluj.

salina2.jpg

Comentarii Facebook