Bătaie de joc la lucrările de la parcul din Zorilor, de pe strada Observator: M-a înjurat șeful echipei - VIDEO


Un clujean cu spirit civic le-a atras atenția muncitorilor de la Parcul Zorilor că nu este normal să facă lucrări în bătaie de joc. Șeful echipei de muncitori l-ar fi înjurat de mamă, iritat de filmarea video. 

Parcul de 26 milioane.Uitați cum se lucrează .Când am întrebat cum pot să dea drumul la apă pe str Observatorului,am fost înjurat de mamă. Am sesizat Politia locală care a venit acolo și a zis că am fost înjurat de șeful lucrării. Țară de nebuni, cum pot să câștige lucrări aceste firme de carton”, a acuzat un clujean.

Poliția locală a fost chemată la locul incidentului, dar nu se știe dacă s-au aplicat amenzi. 

Clujeanul a sesizat și poliția națională, dar degeaba. ”Am sesizat și Poliția națională. Staționa un echipaj pe strada Rapsodiei, lângă magazinul Profi. Stau acolo la pândă dacă intră cineva pe interzis de pe strada Observatorului.

Replica agentului a fost că ei nu au ce să vină, pentru că acolo lucrează firme ale Primăriei. Le-am zis că am fost amenințat și înjurat, dar au zis să mă duc acolo și nu au venit. Pentru ce să plătim salarii la aceste hiene?”, a mai comentat acesta.

Comentarii Facebook