Bătaia cu interlopi din Mărăști a pornit de la o șicanare în trafic


Interlopii acuzați că au bătut doi tineri în parcarea de la Mega Image - Mărăști sunt cercetați pentru lovire. Altecația a pornit de la o șicanare în trafic. 

La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost sesizaţi de către 2 bărbaţi în vârstă de 27, respectiv 35 de ani, cu privire la faptul că la data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau într-o parcare auto din cartierul Mărăşti, au fost ameninţaţi şi agresaţi fizic de către 6 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani. 

În urma urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că altercația a avut la bază un conflict spontan, produs în urma unei șicanări în trafic.

Bărbat bătut de interlopi, în parcare la Mega Image, pe strada Dorobanților - FOTO

În cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, spun anchetatorii.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook