Baschetbalistii de la U Mobitelco Cluj se implica in proiectul "Let's do it, Romania!"


Baschetbalistii de la U Mobitelco Cluj pun mana la curatenie in proiectul "Let's do it, Romania!", care isi propune ca, in 25 septembrie, sa fie zi de igienizare nationala.

U Mobitelco va participa la acest proiect cu echipa de seniori, de baby-baschet, mini-baschet si juniori II, dar si cu copii din cadrul grupelor clubului, adica in total cu 200 de voluntari".

"Ne bucuram ca exista o asemenea initiativa la nivel national. Pentru noi, este o mare sansa de a incerca, pe langa baschet, sa finisam spiritul civic al copiilor si al adultilor din club, mai bine zis, responsabilitatea fata de societate si mediul inconjurator. Felicitam organizatia pentru initiativa. Vom lua parte cu tot efectivul pe care il putem aduna in 25 septembrie, de la copii de 7 ani si pana la echipa de seniori. Echipele vicecampioane ale clubului nostru din acest an vor fi prezente la actiune. Ne dorim cu totii un Cluj, dar si o Romanie, cat mai curate", anuntat oficialii clubului, pe site -ul oficial al echipei U Mobitelco.

Proiectul "Let's do it Romania" isi propune ca in 25 septembrie sa curete "mormanele de gunoi din arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Mormanele de gunoi pe care le vom identifica si curata in cadrul acestei campanii sunt gunoaiele aruncate de catre cetateni in areale naturale. In mormanele de gunoi nu se includ zonele in care au fost transportate deseuri cu utilaje si depozitate sistematic. Arealele naturale curatate pot fi atat pe uscat, cat si pe apa", anuntat organizatorii campaniei.

Comentarii Facebook