Bărbatul suspect care urmărea copiii a fost prins - FOTO


Bărbatul suspect care a fost fotografiat în Florești, zilele trecute, urmărind femeile cu copii a fost reținut și internat. 

Aveți grijă mămici și bunici acest bărbat azi de dimineață a urmarit-o pe fiica mea din Floreștii din Terra până în Centru. Era cu fetița în carucior și voia să ajungă la nepoțică. Când a ajuns la creșă, a vrut să intre după ea în curte etc. Câteva minute mai târziu stând tot pe stradă în fața creșei s-a legat de o bunică cu copilul în brațe, luându-i copilului căciulița din cap. A stat pe stradă dând târcoale până a venit poliția atunci a dispărut”, a relatat o mămică.

Poliția Cluj s-a autosesizat și a intervenit rapid. ”Au fost efectuate verificări de către Secția 2 Poliție și a fost reperat pe strada Constanța, zilele trecute, iar în urma colaborării cu ceilalți polițiști a fost depistat pe raza localității Florești.

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie, după ce a fost depistat de polițiștii din Florești”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Comentarii Facebook