Bărbatul înjunghiat la Gherla, atacat de un adolescent cu care întreținea relații sexuale pe bani



Un bărbat, de 52 de ani, din Gherla, a fost transportat de urgență la UPU Cluj-Napoca, miercuri dimineața, după ce a fost găsit într-o baltă de sânge, în scara blocului, fiind înjunghiat de mai multe ori.

Acesta a fost găsit în jurul orei 04.00, air la fața locului s-au deplasat un echipaj al Ambulanței, dar și un echipaj al Poliției, care a pornit și o anchetă.

Acestia au un suspect in varsta de 18 ani din Constanta. Potrivit unei vecine, aceasta i-a vazut pe ce doi barbati intrand azi-noapte in bloc. Pe cand s-a trezit, la 6 dimineata, a aflat ca barbatul din Gherla a fost injunghiat si lasat intr-o balta de sange, casa fiind ravasita. In apartamentul victimei, precum si la etajele 1 si 2 sunt multe urme de sange, scrie dejeanul.ro.

Victima a incercat sa iasa din casa, insa agresorul a continuat sa il injunghie, cu un cutit de bucatarie, si pe scara blocului. Gherleanul in varsta de 52 de ani a sunat la soneriile vecinilor si a batut la usa, insa nimeni nu i-a deschis. La fel, soneriile si usile vecinilor sunt pline de sange.

Potrivit sursei citate, între victimă și adolescent exista o relație mai veche, iar tânărul de 18 ani se pare că venea des la Gherla pentru a intretine relatii sexuale cu barbatul de 52 de ani, constra cost.

 



Agresorul provenea dintr-o familie destrămată, iar pentru a se întreține, oferea servicii sexuale bărbaților mai în vârstă, contra cost.

Când a împlinit 18 ani a plecat la mama sa, în Italia, însă cei doi nu s-au înțeles și acesta s-a întors în țară, iar acum două seri, tânărul se pare că a venit la Gherla, la bărbatul de 52 de ani.

Atunci, tanarul de 18 ani a aflat ca barbatul tine in casa o suma mare de bani cu care urma sa isi plateasca o operatie. Aseara s-au certat, tanarul l-a injunghiat pe barbat, dupa care i-a furat banii si cardurile si s-a facut nevazut.

Politistii spun ca este doar o chestiune de timp pana cand agresorul va fi prins.

Comentarii Facebook