Bărbatul care și-a găsit sfârșitul pe calea ferată din Cluj-Napoca era polițist local. Ioan Samuel avea doar 40 de ani şi era tatăl unui băiat


Destinul unui poliţist local de doar 40 de ani s-a oprit brusc vineri noapte, la ieşirea din staţia CFR Cluj-Napoca. Cei care l-au cunoscut au o ipoteză înfiorătoare după incidentul tragic, foștii săi colegi presupun că Ioan Samuel și-ar fi ales singur sfârșitul înfiorător din cauza unor probleme în familie.

Poliţistul local Ioan Samuel Cioază era cunoscut la locul de muncă drept un profesionist şi un om discret, la locul lui. Se ocupa şi de activitatea sindicală, iar şefii nu l-au mai văzut cu ochi buni din cauza asta. În ultima vreme, avea probleme în familie şi era în pragul divorțului. Din păcate destinul i-a fost curmat brusc în urma unui accident feroviar. În noaptea de vineri spre sâmbătă a fost lovit mortal de un tren, la ieșirea din stația CFR Cluj-Napoca, scrie Antena 3 CNN.

Prima ipoteză care este luată în calcul este sinuciderea, dar ancheta urmează să stabileacă cu exactitate cauza. În urma accidentului, circulaţia feroviară a fost întreruptă pe un sens mai bine de o oră.

Comentarii Facebook