Bărbatul care a pornit scandalul sângeros de la Jucu a murit. În ce stare se află celălalt bărbat


Fostul soț și actualul concubin al unei clujence au ajuns, joi seara, în stare gravă la spital, după un conflict izbucnit între cei doi, într-un local din Jucu, care s-a terminat fatal pentru unul dintre ei.

Scandalul care a izbucnit joi seara într-un bar din localitatea Jucu de Sus s-a terminat cu un deces. Bărbatul care l-a înjunghiat pe actualul iubit al fostei soții a murit în această dimineață. Acesta s-a autoînjunghiat după incident, secționându-și artera femurală.

Citește și: Bărbat înjunghiat în mod barbar la un bar din Jucu

Agresorul a murit după ce s-a înjunghiat

Ambele persoane au fost investigate și au primit îngrijiri în Unitate de Primiri Urgente. Agresorul, un pacient în vîrstă de 45 de ani a suferit un stop cardio respirator și un soc hemoragic, urmare a unei încercări de suicid prin secțiunarea arterei femurale s-a aflat în stare critică pe secția ATI, însă cu tot efortul medicilor, pacientul a decedat în aceasta dimineață”, a declarat Doru Danciu, responsabilul de comunicare al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Celălat pacient, victima agresiunii, un bărbat de 47 de ani a a prezentat multiple plăgi prin înjunghiere la nivelul toracelui și în regiunea subclaviculară. A suferit o intervenție chirurgicala, iar în acest moment se află în stare stabilă pe sectia ATI a spitalului, pentru monitorizare și tratament de specialitate”, a mai spus acesta. 

Agresorul, cel care a și decedat, l-ar fi urmărit, aseara, până la toaleta localului pe actualul iubit al fostei soții, unde l-ar fi electrocutat și înjunghiat, după care s-ar fi urcat în mașină și ar fi plecat. Ajuns în fața blocului unde locuiește, bărbatul a încercat să se sinucidă cu mai multe împunsături de cuțit.

Concubinul femeii, care fusese înjunghiat la toaletă, se află internat la Terapie Intensivă, cu multiple plăgi prin înjunghiere.

Sursa foto: zcj.ro


Comentarii Facebook