Bărbatul care a agresat o femeie din Gherla a fost reținut de polițiști. Victima a fost operată după ce a ajuns în stare gravă la spital


Bărbatul care a înjunghiat o femeie din Gherla, în noaptea de luni spre marți, a fost reținut de polițiștii clujeni. 

„La data de 19 decembrie a.c., în jurul orei 02.00, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie din municipiul Gherla a fost rănită în zona toracelui și membrelor superioare, cu un obiect tăietor-înțepător.” a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a primit 30 de zile de arest preventiv, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Inculpatul a depus contestație la măsura dispusă de judecătorii de la Tribunalul Cluj, informează Gherlainfo,ro

Victima, o femeie de 47 a fost salvată de medici, după ce intrase în stop cardiorespirator.Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca, unde a fost operată.

Potrivit medicilor evoluția pacientei este favorabilă, însă aceasta se află în continuare la  secția de terapie Intensivă pentru monitorizare și îngrijiri de specialitate.

În cursul zilei de 19 decembrie, la Judecătoria Gherla a fost înregistrat un dosar în care se solicită emiterea unui ordin de protecție a victimei față de agresor.

Comentarii Facebook