Bărbat dispărut la Cluj! L-ați văzut?


Un bărbat de 53 de ani este dat dispărut de către Poliție, după ce acesta a plecat de acasă în urmă cu doi ani de zile și nu a mai fost găsit.

La data de 09.03.2012, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că VARADI FRANCIS, de 53 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Câmpia Turzii, din data de 29.02.2012 şi nu s-a mai întors”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Bărbatul are înalţimea de 1,68 m, constituţie robustă, greutate 80 de kg, faţa rotundă, păr şaten- tuns scurt, ochii verzi-albăstrui, ten măsliniu, nas mare (borcănat).

La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă tip palton, din material textil de culoare gri şi pantaloni din doc, de culoare gri. Purta o şapcă de culoare închisă, iar în picioare avea pantofi sau ghete de culoarea neagră. Acesta avea asupra lui o geantă de umăr, din material textil, de culoare neagră

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook