Bărbat dispărut dintr-un spital din Cluj, căutat de polițiști! L-ați văzut? FOTO/UPDATE Bărbatul a fost găsit


Un bărbat de 59 de ani, din Sighetu Marmației, este căutat de oamenii legii după ce a dispărut, duminică, dintr-un spital din Cluj-Napoca.

”Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că PAŞCA MIHAI, de 59 de ani, din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, a plecat voluntar de la o unitate medicală din Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors”, informează IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute : 1,75-1,80 m, 65-70 kg, păr scurt, castaniu, ten alb, față ovală, buze subțiri, ochi căprui.

La data plecării purta pantaloni şi bluză de trening de culoare albastru închis, vestă cu glugă, de culoare verde, papuci de casă din material textil de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

----------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Potrivit reprezentanților Poliției, bărbatul a fost găsit.

 

Urmare buletinului de presa transmis azi, va comunicam faptul ca barbatul care a plecat dintr-o unitate medicala, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe raza comunei Apahida”, informează IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook