Miercuri 15 Iulie

Bărbat dispărut, căutat de autorități. Mașina i-a fost găsită incendiată la Cluj FOTOOamenii legii desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat dispărut de la locuința sa din localitatea Borșa, județul Maramureș, şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Astfel, poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că la data de 24.09.2018 VLAD IOAN, în vârstă de 44 de ani, a plecat cu autoturismul personal de la domiciliul său din oraşul Borşa, şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.80 m, păr grizonat, ochi verzi, fără semne particulare.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre VLAD IOAN sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

De asemena, conform informațiilor de la IPJ Cluj autoturismul bărbatului a fost gasit incendiat pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca, în seara zilei de 24 septembrie.

Autoturism incendiat pe strada Aurel Suciu - VIDEO

Politistii fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost incendiat autoturismul, dar si pentru gasirea barbatului din Borsa, conform vasiledale.ro


Comentarii Facebook