Bărbat din Turda cercetat pentru șantaj și violențe. A intrat peste o femeie în casă și a bătut-o



Un bărbat de 56 e ani din Turda e cercetat de polițiști, acesta fiind acuzat de șantajarea unei femei, acte de violenţă şi violare de domiciliu.

”În urma cercetărilor efectuate, faţă de un bărbat de 56 de ani, din Turda, a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, violare de domiciliu şi lovire şi alte violenţe”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din verificările efectuate de polițiști reiese că în cursul anului 2014, bărbatul ar fi a solicitat în repetate rânduri victimei diferite sume de bani, sub ameninţare cu acte de violenţă. Acesta spunea că femeia nu i-ar fi plătit suma totală pentru realizea unei construcții.

La sfârşitul lunii iulie bărbatul ar fi pătruns în locuinţa părţii vătămate din comuna Feleacu şi ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele, agresiuni în urma cărora femeia a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de „şantaj”, „lovire sau alte violenţe” şi „violare de domiciliu”, fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook