Bărbat din Florești a sunat la 112 și a spus că e RĂPIT! Când l-au găsit nu-și amintea prea bine ce a făcut


Un bărbat din Florești, în vârstă de 55 de ani, a sunat la 112 și a anunțat că este răpit. 

Luni, 9 august, în jurul orei 09.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Spineni, județul Olt, care a spus că ar fi răpit. Acesta a dat și amănunte, spunând că este într-un autoturism în localitatea Florești, pe strada Porii, și urma să fie dus într-un apartament pe respectiva stradă.

În timpul sesizării telefonice, apelantul nu a oferit date privind marca, numărul de înmatriculare sau culoarea autoturismului, însă a precizat numărul imobilului în care ar urma să fie transportată, împotriva voinței sale.

În baza aspectelor sesizate, la nivelul Secției 6 Poliție Rurală Florești a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind demarate cu operativitate toate activitățile investigativ-operative în vederea identificării apelantului, cele sesizate neconfirmându-se.

Ulterior, în cadrul cercetărilor desfășurate de polițiști a fost identificat bărbatul care a efectuat apelul la SNUAU 112, acesta relatând că a alertat autoritățile fără a avea un motiv real, nefiind victima vreunei infracțiuni în tot acest timp”, precizează anchetatorii.

De asemenea, bărbatul a precizat faptul că în momentul sesizării s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Mascații de la Brigada de Operațiuni Speciale au fost trimiși pe strada Porii, dar l-au găsit pe bărbat, pe baza semnalului telefonic, fiind beat, dar nevătămat.

Comentarii Facebook