Bărbat dat dispărut, la Cluj. A plecat voluntar de acasă în toiul nopții și nu s-a mai întors


Un bărbat de 34 de ani, din comuna Poieni, a plecat de acasă și nu s-a mai întors în cursul nopții 13/14 februarie. Dacă îl vedeți, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

„La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 11.10, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că Michile Ironim Daniel, în vârstă de 34 de ani, din comuna Poieni, a plecat voluntar în cursul nopții 13/14 februarie a.c., de la adresa de domiciliu, iar până în prezent nu au mai revenit”, transmite IPJ Cluj. 

SEMNALMENTE: Înălțime aproximativă - 1,75 m, greutate aproximativă 85 de kg, constituție atletică, barbă aranjată de lungime medie, păr de culoare brunet cu lungime până la nivelul umerilor.

Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

-------------

UPDATE

În cursul zilei de ieri, 19 februarie a.c., bărbatul de 34 de ani, din comuna Poieni, plecat voluntar din noaptea de 13/14 februarie a.c., s-a prezentat la o unitate de poliție, sesizând faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Comentarii Facebook