Duminica 28 Aprilie

Băncile dintr-un parc din Cluj se ”scufundă” în noroi! Cum susțin că au remediat problema angajații Primăriei- FOTO


”Specialiștii” de la Spații verzi, din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, au mers în Parcul Bobâlna, după sesizarea Știri de Cluj, pentru a remedia problemele cu băncile care se scufundă în noroi. Lucrarea a fost făcută ca să fie bifată, băncile fiind ”reechilibrate” tot în noroi. Acest stil de a lucra ne face să ne întrebăm dacă administrația locală are capacitatea de a realiza un proiect uriaș precum metroul Clujului.

Ei bine, ”specialiștii” au ridicat puțin băncile și le-au îndreptat, considerând că așa s-a remediat doleanța unui părinte care reclamă calitatea lucrărilor. ”Băncile dn imagini au fost restabilizate. Au verificat cei de la Spații verzi zona respectivă și au rezolvat deficiențele constatate”, au precizat reprezentanții Biroului de Presă din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Părintele care ne-a sesizat cazul a observat ”lucrările” și a comentat acid. ”Dacă azi după ”refacere” se pun 2 adulți pe ele se afundă în pământ. Problema e ca și dau știri mincinoase. V-au transmis o poza cu puțin pământ lângă picioarele băncilor, dar acestea nu au pe ce să se susțină și se afundă la loc. Au și specificat că cei de la spații verzi au verificat. Minciuni!”, ne-a spus acesta.

În mod normal , aceste bănci trebuiau amplasate pe un substrat solid, pe care să aibă stabilitate. Ce s-a făcut acolo e bătaie de joc de banii publici cheltuiți pe acester bănci și de clujenii care folosesc acest parc. 

Foto: Picioarele băncilor au fost îngropate mai tare cu pământ și echilibrate

WhatsApp Image 2024-03-11 at 12.25.59 (1).jpeg

Foto: După câteva ore arătau la fel ca înainte, pentru că ”remedierea” a fost de mântuială

WhatsApp Image 2024-03-11 at 18.35.30 (3).jpeg

Comentarii Facebook