Miercuri 24 Aprilie

BAC 2011 Cluj! Reactia unui elev: "A fost usor! Trebuie sa fii prost ca sa nu stii ce e un sinonim" VIDEO


Elevii din Cluj care au sustinut proba scrisa la Limba si Literatura Romana au declarat la iesirea din sala de examen ca subiectele primite au fost mai simple decat se asteptau.

 

Unul dintre cei care sustine examenul de Balauareat in aceasta sesiune este Paul Duma, un tanar de 24 de ani, care a terminat liceul acum 5 ani si a preferat sa munceasca intre timp. "Am terminat de mult, dar acum am avut timp sa dau examenul. Mi-a crescut putin mintea si m-am decis sa imi dau Bac -ul. Am citit din carti. M-am pregatit de unul singur, fara meditatii. Nu a fost greu, e o placere. Iarna am stat in casa si am invatat. Am muncit inca din timpul liceului in constructii si acum muncesc, dar nu vreau toata viata sa lucrez in constructii. Vreau sa fac si altceva. Poate si o facultate de constructii, sa ma specializez", a povestit Paul Duma.

 

Tanarul sustine ca s-a descurcat si la ultimul subiect unde a trebuit sa redacteze un eseu. "Am scris Moara cu Noroc. M-am uitat si la film si am si citit", a spus Paul Duma.

 

El povesteste ca a rezolvat si subiectele la care a trebuit sa redacteze un text. "Fiecare om stie ce e un sinonim, ce e un antonim. Trebuie sa fii chiar prost ca sa nu stii ce e un sinonim", a mai adaugat Paul.

 

Si alti tineri care au sustinut luni, 29 august, proba la Limba si Literatura Romana au spus ca subiectele au fost mai usoare.

 

Vezi si...

Bac 2011, sesiunea de toamna: Vezi subiectele la Limba Romana

Comentarii Facebook