Avem 3 benzi pe Str. Moților? Șoferii clujeni se întreabă dacă ceea ce văd este real - VIDEO


Un șofer a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens, pe strada Moților, fără nico tresărire că nu este unde ar trebui să fie. 


Un șofer a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens, pe strada Moților, fără nicio tresărire că nu este unde ar trebui să fie. 

Este inexplicabil cum șoferul nu s-a prins că este în ilegalitate, mai ales că avea linia dublă continuă în dreapta și vedea săgețile de pe carosabil. Cu siguranță că șoferul nu era din Cluj, pentru că toată lumea știe cum se circulă pe acel tronson.

Cei care au văzut clipul de pe rețelele sociale cer poliției să intervină.

”Probabil omul a suferit o tulburare! Motivul pentru care nu reușea să se ghideze pe unde mergea nu se poate știi! Doar putem bănui!”, ”Poate i-o luat mă-sa bandă de circulație”, ”Oare unde trebuie postate filmuletele astea sa le vadă si Poliția? Că așa poate le mai vine mintea la cap la astia, sa nu mai creada ca toate soselele sunt piste de avion!!”, ”Trebuie să fii prost de tot ori drogat bine, ca sa nu vezi sågețile de pe banda ta că vin spre tine...!!!”.

Strada Moților ar urma să aibă trafic în sens unic

Probabil că șoferul s-a bazat pe promisiunile primarului Emil Boc, care promite de anul trecut sens unic pe Calea Moților. 

Primarul Emil Boc a explicat că lărgirea de la Platinia va permite implementarea unui sens unic pe strada Moților, cu bandă dedicată pentru transportul în comun.

Sigur că da! Tocmai de aceea face supralărgirea și conectarea cu strada Uzinei Electrice, pentru deschide culoarul până la Polivalentă. Vă dați seama ce decongestionare va fi să faci o legătură Zorilor - Grigorescu. 

Apoi să facem un culoar de mobilitate, cu transport dedicat pe axa Florești - Cluj”, a explicat primarul Emil Boc. 

Primarul Emil Boc a semnat în 12 februarie 2021 contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții: ”Modernizarea Calea Moților, Calea Mănăștur, Strada Uzinei Electrice, Strada Oțetului și Strada Mărginașă”. 

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor se vor desfășura pe o suprafață totală de 40.551 mp.

Modernizarea coridorului pe axa Est-Vest se va realiza prin reducerea suprafeței carosabile, rezultând pe Calea Mănăștur 4 benzi de circulatie cu gabarit redus – 2 benzi dedicate pentru transportul public și 2 benzi pentru circulatie rutieră (lățime de 3m). Calea Moților - segmentul dintre str. Mărginașă și str. Clinicilor - va avea aceeași configurație cu cea de pe Calea Mănăștur. 

Pe segmentul Clinicilor – George Coșbuc, circulația se va desfășura în sens unic, pe direcția spre Calea Mănăștur.

Comentarii Facebook