Miercuri 24 Aprilie

Autoturism aprins la Tureni! Mașina a luat foc și a ars ca o torță - FOTO


Incendiu auto la Tureni - Un autoturism a luat foc la Tureni și a fost distrus în totalitate. 

Pompierii clujeni anunță că nu au avut ce face pentru că focul a ars tot autoturismul. Mașina, un Range Rover, s-a aprins la ieșire din Tureni pe sensul spre Cluj, incendiul auto fiind semnalat și de participanții la trafic pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

VEZI MAI JOS DECLARAȚIA ISU CLUJ DSPRE INCENDIUL DE LA TURENI

Martorii au spus că nu s-a putut face nimic cu un stingător, la cât de puternice erau flăcările, dar replica altuia a fost acidă: ”Doar nu ai vrut ca in loc sa faca poze si sa se minuneze sau posteze sa scoata toti cate un stingator si sa ajute omul?! Sunt scuze destule atata timp cat nu sunt ei in locul nefericitului caruia i s-a aprins masina. In zilele noastre trebuie sa pari empatic, nu sa fii empatic”.

120874768_10220844339010668_314059913214853805_o.jpg

Decat sa puna mana pe stingatoare 15-20 de oameni,mai bine filmează din mers.felicitari.ajuta mult ce ai facut ca ai filmat...”, a mai punctat altcineva, despre incendiul auto de la Tureni.

Frumos, toți știu filma și face poze, dar nu prea văd sa fie oameni pe lângă mașina cu stingătoare! E scump și nu vrea nimeni sa îl consume! La câte mașini sunt in coloana, dacă puneau mâna pe stingătoare, era stinsă mașina! (incendiu la Tureni)”, a mai scris un utilizator.

Pompierii clujeni spun că nu a fost solicitată și ambulanța, pentru că nimeni nu a fost rănit.

Solicitarea a fost primită în jurul orei 19.10 minute, iar accesul autospecialei pentru stingerea incendiului a fost îngreunat din cauza aglomerației din apropierea evenimentului.

Mașina s-a aprins în timpul deplasării, șoferul a oprit în afara părții carosabile, iar pasagerii s-au autoevacuat. Câteva componente din magneziu amplasate în compartimentul motor al mașinii au intensificat rapid arderea autoturismului până la sosirea pompierilor.

Stingerea flăcărilor a fost dificilă având în vedere reacția magneziului cu apa.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Comentarii Facebook