La "plimbare" pe autostrada Transilvania

 

Trei clujeni au fost surprinsi de politistii clujeni in timp ce se plimbau pe autostrada. Oamenii au fost amendati cu cite 100 de lei si au castigat si o calatorie gratis cu masina politiei pina la iesirile de pe autostrada.

 
Conform politistilor este vorba de 3 persoane cu varste cuprinse intre 60 si 70 de ani care locuiesc in satele de pe aliniamentul autostrazii. Vasile Rus a fost surprins de politisti in dreptul localitatii Ciurila si se indrepta spre Turda. Barbatul le-a povestit oamenilor legii ca a adormit in microbusul cu care se deplasa, nu a mai coborat in Turda si a fost dus pana in Gilau.

 

Vasile Rus sustine ca din Gilau a luat-o la pas pe autostrada in speranta ca va fi luat de cineva la ocazie. Drumul lui a fost curmat de intilnirea cu un echipaj de politie care, dupa ce l-a sanctionat, l-a dus pana la cea mai apropiata iesire de pe autostrada.

Reprezentantii autostrazii Transilvania sustin ca astfel de incidente sunt nedorite, dar ca vor mai aparea deoarece oamenii nu sunt obisnuiti cu un astfel de drum.

 

Acestia mai spun ca au fost probleme si cu animalele care au patruns pe carosabil. Ieri o oaie a fost spulberata de un autoturism. Un cioban din Ciurila a incercat sa treaca 3 oi peste parapetii care separa sensurile de mers pe autostrada, dar unul dintre animale a sfirstit sub rotile unei masini.

Vasile Dragan, coordonatorul lucrarilor de intretinere a autostrazii Transilvania, a declarat ca oamenii din satele de pe aliniamentul autostrazii sunt obisnuiti sa poata trece, dar ca incet incet vor invata ca nu mai este voie.

 

El a mai spus ca in ceea ce priveste cainii fara stapan, aceste animale patrund prin rigolele de evacuare a apei pluviale. Acestea nu sunt prevazute cu garduri, dar reprezentantii Directiei de Drumuri si Poduri Cluj analizeaza acum posibilitatea montarii de zabrele pentru a impiedica accesul prin aceste rigole.

Comentarii Facebook