Duminica 28 Aprilie

Autospecială de 90.000 de euro cumpărată de Primărie pentru ISU Cluj. La predare Boc s-a fâstâcit - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a predat ISU Cluj, joi, 27 martie, o autospecială pentru intervenții pe străzile înguste ale orașului.

 

Predăm oficial ISU Cluj această autospecială cumpărată din banii Primăriei. Această autospecială a fost cumpărată în urma inițiativei pe care domnul Șomlea (n.red. fostul șef ISU Cluj) a avut-o atunci când era conducătorul instituției, spunând: ”Avem probleme în oraș, sunt străzi înguste și nu putem ajunge în locurile unde de multe ori este nevoie de intervenție, pentru descarcerări ușoare, pentru incendii mai mici, pentru a putea acorda primul ajutor. Încă de anul trecut am alocat bani și azi predăm această autospecială, care valorează 90.000 de euro. Clujenii se pot simți mai în siguranță”, a precizat Emil Boc.

 

Primarul s-a fâstâcit la final și a scăpat pe jos cheile de la autospeciala cu dotări de ultimă oră. Momentul a fost trecut cu eleganță: ”Nu sunt obișnuit cu cheile, pentru că nu prea conduc”, a spus Boc, râzând.

 

 

Specificul municipiului Cluj-Napoca este de așa natură încât sunt multe străzi înguste, pe care se circulă destul de greu, iar noi de multă vreme dorim să avem o astfel de autospecială pentru a ajunge la locul incendiilor și alte situații care se produc”, a precizat colonelul Adrian Dobre, adjunctul șefului ISU Cluj. 

 

 

Autospeciala are în dotare aparatură de descarcerare, o scară pentru intervenție la înălțime și poate fi folosită la stins incendii și scos apa din subsoluri inundate. 

 

 

 

 

 

 

Dacă ți-a plăcut materialul, urmărește ȘTIRI de CLUJ și pe FACEBOOK!

Comentarii Facebook