Autocar cu turiști maghiari, lovit la intrare în Cluj-Napoca. Autocarul mergea spre Șumuleu Ciuc

 

Un autocar care transporta turiști maghiari în Covasna, la Șumuleu Ciuc, a fost accidentat, vineri dimineața, la intrare în Cluj-Napoca. 

 

Reprezentații IPJ Cluj au declarat că un șofer care se deplasa dinspre Florești spre Cluj-Napoca nu s-a asigurat înainte de a schimba banda de mers, de pe banda a doua pe prima bandă, lovind autocarul în partea din spate. 

 

Mașina a fost apoi proiectată într-un alt autoturism, iar trei persoane au fost rănite. ”Un bărbat de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Florești din municipiu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu un autocar, care se deplasa în aceeași direcție. Autoturismul a fost proiectat într-un alt autotuism care circula regulamentar.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 60 de ani și a altor doi pasageri din autoturismul care a provocat accidentul”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Turiștii maghiari mergeau în pelerinaj la Șumuleu Ciuc, în Covasna, pentru a asista la slujba de Rusalii. Peste 100.000 de catolici sunt așteptați în localitatea de lângă Miercurea Ciuc.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook