Austriecii cauta 200 de muncitori in silvicultura

Romanii pot aplica pentru unul din cele 200 de posturi libere din industria forestiera disponibile in Austria. Locurile vacante sunt disponibile prin intermediul retelei Eures, iar cei interesati se pot adresa Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca.

 

Potrivit unui comunicat al ANOFM, sunt disponibile 100 de locuri in specializarea operator macara mobila in industria forestiera si alte 100 de muncitori forestieri, toate in Austria.

 

Angajatorii cer solicitantilor sa aiba experienta la un loc similar de munca si sa detina permis de categoria B si C. Salariile ajung la 1.500 de euro pe luna, iar programul de lucru este de 40 de ore/ luna.

 

Tot prin reteaua europena sunt disponibile si locuri de munca pentru medici si farmacisti in Danemarca si Marea Britanie. Se cauta medici de urgenta, medici specialisti in mamografii, psihiatri, neurofiziologi, dar si farmacisti. Salariile ajung in aceste cazuri intre 36.443 si 67.959 de lire brut pe an.

 

Cei intersati pot lua legatura cu Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca sau cu Agentiile judetene, in cadrul carora functioneaza birouri Eures.

Comentarii Facebook