Au spart cu ciocanul plăcile de beton de la canale pentru a fura armătura de beton - FOTO

 

Persoane necunoscute au spart cu ciocanul plăcile de beton de la canale din parcul ”Armătura” pentru a fura fierul beton.

 

În ziua de 5 Martie 2013 personalul societatii a descoperit ca placile de beton care acopereau doua din cele cinci camine de canalizare din parcul (locul de joaca) "Armatura" - situat aproximativ la intersectia Oasului cu Garii - au fost sparte de persoane necunoscute in scopul sustragerii armaturii metalice a acestora. 

 

Acesta este un aspect inedit al fenomenului de furturi de capace de camine cu care se confrunta compania noastra - pentru prima data astfel de placi masive de beton fiind sparte cu efort considerabil in vederea sustragerii armaturii de otel. 

 

Aparte de inedit, astfel de practici pun in pericol viata si integritatea copiilor si a tuturor celor care folosesc parcul, in particular in aceasta perioada de vreme frumoasa”, a declarat Lucian Croitoru, purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Someș.

 

Hoții au furat în 2012 ”toate cele cinci capace de camin de canalizare din acest loc de recreere, punand in pericol copii si parintii care utilizau parcul. Pentru a elimina posibilitatea unor alte furturi, personalul companiei a plasat la acea data peste caminele descoperite, placi de beton armat cu dimensiunile de 140x140 cm si 10 cm grosime”, a explicat Croitoru.

Comentarii Facebook