Miercuri 24 Aprilie

Au început lucrările de modernizare în Piața Blaga și pe străzile adiacente. Când vor fi gata


Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță că au început lucrările de modernizare în Piața Blaga și pe străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac și Republicii (până la intersecția cu strada Avram Iancu).

Conform municipașității, modernizarea presupune două etape:

1. Etapa lucrărilor de insfrastructură desfășurate de către Electrica, Compania de Apă, CFO Integrator (introducerea cablurilor în subteran);

2. Etapa modernizării efective a străzilor

Termenele contractuale de finalizare a diferitelor lucrări preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului - lucrări desfășurate de SDEE Electrica Cluj, Compania de Apă și CFO Integrator - sunt următoarele:

- Piața Lucian Blaga: 30 mai

- strada Napoca: 5 iunie

- strada Petru Maior: 5 iunie

- strada Emil Isac: 5 iunie

Lucrările desfășurate de SDEE Electrica SA (lucrarile de relocare a retelelor in subteran) necesita in aceasta perioada interventii pe urmatoarele strazi, pe trotuar sau/si carosabil: Clinicilor, Victor Babes, Avram Iancu, Gh. Sincai, Universitatii, Piata Unirii, Calea Motilor, str. Sindicatelor si str Alexandru Ciurea.

Avand in vedere termenele asumate de companiile de retele edilitare, respectiv termenul din contractul cu SC Diferit SRL, Primaria Cluj-Napoca estimeaza următoarele termene integrale de finalizare a lucrarilor de modernizare din acest proiect:

- iunie 2020 pentru strada Republicii, tronson Napoca - Avram Iancu

- septembrie 2020 pentru strazile Napoca, Petru Maior si Emil Isac

- 30 noiembrie 2020 pentru Piata Lucian Blaga

Dragi clujeni,

Ne cerem scuze pentru deranjul temporar produs de lucrări și vă multumim pentru întelegere.

Va asigur ca am făcut tot ce a fost legal si tehnic posibil pentru a diminua la maxim termenele pentru desfăsurarea lucrărilor.

Va asigur ca voi monitoriza zilnic stadiul derulării lucrărilor astfel încat firmele implicate să respecte termenele contractuale.

Va multumesc si va asigur ca vom avea o modernizare demnă de centrul Clujului!”, transmite primarul Emil Boc.


Comentarii Facebook