Au băut de au stins și apoi s-au urcat la volan, fără probleme. Cum s-au ales trei clujeni cu dosare penale



Polițiștii clujeni au depistat, sâmbătă, trei persoane care s-au urcat la volan, cu toate că au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, la 19 decembrie, în jurul orei 03:30, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 29 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Republicii din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 20:00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Huedin, au depistat un bărbat de 54 ani din comuna Poieni, judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe DN1-E60, în localitatea Poieni, judeţul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al treilea șofer a fost prins pe 20 ecembrie, în jurul orei 00:00, Bărbatul, de 58 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost prins în timp ce conducea autoturismul pe DN1E60, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei trei sunt cercetați sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere” fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook