Noua televiziune Atlas TV Cluj va emite dupa 1 martie

Postul Atlas TV va emite la Cluj abia dupa data de 1 martie, a declarat pentru Stiri de Cluj .ro, Angela Moldovan. Ea a spus ca nu este ingrijorata de criza prin care trece mass-media locala si ca exista fonduri pentru noua televiziune.



Proprietarul licentei pentru noua televiziune, a declarat ca "din momentul in care Atlas TV va emite, Alpha TV nu va mai fi administrata de firma noastra, iar detinatorul licentei va decide ce va face cu ea".



Angela Moldovan a mai spus ca investitia se va apropia de 150 de mii de euro si ca in aceasta suma "se includ investitiile in aparatura, dar si angajarea personalului. Vom functiona tot in sediul pe care il are acum Alpha TV, dar totul va fi modificat. Vom avea emisie de 24 de ore pe zi si in jur de 33 de angajati".



Proprietarul noului post de televiziune a mai declarat pentru Stiri de Cluj .ro ca nu este ingrijorata de criza financiara prin care trec toate institutiile media din Cluj. "Eu atat timp cat am condus Alpha TV s-au dat salariile la timp, nu au fost probleme. Ne-am incadrat tot timpul in buget, asa ca nu vad de ce am avea probleme ca si la Realitatea TV Cluj sau Pro TV  Cluj", a completat Angela Moldovan.



Posturile de televiziune mentionate au disponibilizat angajati in ultimele 10 zile. Pro TV Cluj a renuntat la 4 oameni: la secretara, un sofer si doi angajati de la departamentul tehnic. De asemenea, Realitatea TV Cluj a disponibilizat saptamana trecuta 6 persoane si a redus salariile cu pana la 30 %.

 

 

Comentarii Facebook