Atentie, se ia apa! Vezi daca esti pe una dintre strazile pe care e obligatoriu sa iti faci provizii!

Locuitorii de pe 17 strazi nu au astazi apa potabila. Motivul? Compnia de Apa Somes efectueaza lucrari de remediere de avarii si reabilitare a retelei.


Cel mai mult vor avea de asteptat sa se reia furnizarea apei cei de pe strada Observatorului. Timp de 7 ore, locuitorii vor ramane fara apa, in intervalul orar 08:00-20:00.



Timp de 5 ore, intre 10:00 si 15:00, apa se va lua si pe strazile :Partizanilor, Leonard Mociulsk, Giordano Bruno intre strada Spicului si strada Dambul Rotund, Busuiocului intre strada Partizanilor si strada Vulpii, Vulpii, Sitarilor intre strada Partizanilor si strada Sitarilor nr. 11, Spinoasa intre strada Partizanilor si strada Spinoasa nr. 21.



Provizii de apa isi vor face si cei de pe strazile : Spicului intre strada Giordano Bruno si Spicului nr. 23, Dambul Rotund,
Al. Odobescu, Sanatorului intre strada Doinei si strada Cucului, Sibiului, Lombului  intre strada Tudor Vladimirescu strada Partizanilor, Vişinilor, Izvorului, furnizarea apei fiind intrerupta in acelasi interval orar 10:00-15:00



Nu vor fi mai norocosi nici cei de pe strada Viile Nadasel.O parte dintre cei care locuiesc aici vor ramane si ei fara strop de apa intre orele 09:00 si orele 15:00.

 

articol de Oana Baraian

 

 

Comentarii Facebook